KTSO'da SGK ve İşkur İşbirliğinde Destek ve Teşvikler Toplantısı

KTSO'da SGK ve İşkur İşbirliğinde Destek ve Teşvikler Toplantısı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası'nda, SGK ve İşkur İşbirliğinde Destek ve Teşvikler Toplantısı Düzenlendi.

Karaman SGK İl Müdürü Serdar Fındık, SGK İl Müdür Yardımcısı Hüseyin Hashan, SGK Denetmen Yardımcısı Fatih Mehmet Demirel, İŞKUR İl Müdürü Kenan Ateş, Şube Müdürü Metin Akgül, Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Çelik, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan, KTSO Meclis Üyeleri ve Oda üyelerinin yer aldığı toplantıda, İŞKUR ve SGK Teşvikleri ile 7143 sayılı Yapılandırma Kanunu hakkında bilgi verildi

Bilgilendirme toplantısının açılış konuşmasını yapan, KTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Gökhan Alkan; “Odamız Karaman'da faaliyet gösteren Kamu Kurum ve Kuruluşlarından oluşan paydaşları ile sürekli olarak iletişim halinde. Üyelerimizin ticari faaliyetlerini desteklemek ve geliştirmek üzere yapabileceğimiz işbirlikleri için toplantılar düzenliyor ve görüş alışverişlerinde bulunuyoruz. SGK ve İŞKUR işbirliğinde gerçekleştirilen bilgilendirme toplantılarını, yapılan görüşmelerin somut çıktıları olarak değerlendirebiliriz.” diyerek, SGK İl Müdürü ve İŞKUR Müdürlüğü’ne katkılarından dolayı teşekkür etti.

Açılış konuşmasının ardından, İŞKUR ve SGK Uzmanları tarafından 7143 Sayılı Yapılandırma Kanunu, yapılandırma ödeme sürelerinin uzatılması, SGK prim tutarlarına yapılan indirimler, teşvikler, işbaşı eğitim programı konularında bilgilendirme sunumları yapıldı.

Soru ve cevap bölümünde, katılımcılar tarafından teşvikler ve 7143 Sayılı Yapılandırma Kanunu hakkında soru cevap bölümünün ardından toplantı sona erdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber