KTSO´da TSE Kalibrasyon Ve Tartı Aletleri Kontrolü Eğitimi Düzenlendi

KTSO´da TSE Kalibrasyon Ve Tartı Aletleri Kontrolü Eğitimi Düzenlendi

Türk Standartları Enstitüsü tarafından Odamız ev sahipliğinde Akaryakıt istasyonlarında bulunan yakıt tabancaların kalibrasyonu düzenlendi

Türk Standartları Enstitüsü tarafından Odamız ev sahipliğinde Akaryakıt istasyonlarında bulunan yakıt tabancaların kalibrasyonu ve tartı aletlerinin periyodik kontrolü hizmetleri kapsamında Kalibrasyon ve Tartı Aletleri Kontrolü Eğitimi Odamız Karadağ Toplantı Salonu'nda düzenlendi.
TSE Uzmanı Yavuz Sulusaray tarafından sunum yapılan eğitimde ölçü aletlerinin peiyodik muayeneleri için nasıl başvuru yapılacağı, gerekli evraklar ve başvuru sistemi hakkında üyelerimiz bilgilendirildi.
Eğitim sonrasında soru-cevap bölümüne geçilerek katılımcılardan gelen sorular Uzman Yavuz Sulusaray tarafından cevaplandırıldı.

kalibrasyon-2.jpgkalibrasyon-3.jpgkalibrasyon-kapakk.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber