KTSO’dan Garnizon Komutanı ilhan Şen’e,Hayırlı  Olsun  Ziyareti

KTSO’dan Garnizon Komutanı ilhan Şen’e,Hayırlı Olsun Ziyareti

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M.Gökhan Alkan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay görevine başlayan Garnizon Komutanı Jandarma Albay İlhan Şen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, yapılan çalışmalar hakkında istişare edildi ve KTSO Başkanları kabullerinden dolayı Garnizon Komutanı İlhan Şen’e teşekkür ederek bir süre sohbet etti.

Ziyarette Başkan Toktay; Toplumun huzur ve refahı için güvenliğimize yönelik sürdürülen çalışmalarda jandarmanın önemli bir görev üstlendiğini söyledi.Karaman'ın ekonomik ve kültürel gelişmişliğine, turizm alanında yapılan çalışmalara değinerek; ilçe ve bölge insanı yararına yapılacak  her türlü faaliyet ve çalışmaları imkanları dahilinde desteklemeye hazır olduklarını söyledi.

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini ifade eden Garnizon Komutanı Şen,  Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M. Gökhan Alkan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber