Kurumsal Eğitimler İle Karamanlılara Daha İyi Hizmet Götürüyorlar

Kurumsal Eğitimler İle Karamanlılara Daha İyi Hizmet Götürüyorlar

Karaman'da hizmet ağını artıran Sepet Teslim, personelinin eğitimi ile de hizmet kalitesini her geçen gün artırıyor.

Karaman'da binlerce kişinin kullandığı Sepet Teslim Mobil Uygulaması personelleri "Diksiyon, Etkili İletişim ve Beden Dili Eğitimi" aldı.

Karaman'da her gün yüzlerce vatandaşın sipariş verdiği Sepet Teslim Mobil Uygulamasının personelleri "Diksiyon, Etkili İletişim ve Beden Dili Eğitimi" aldı. Eğitim alan personellere katılım belgeleri şirketin Sahibi ve Genel Müdürü Hasan Aktaş ile Diksiyon Eğitmeni Hüseyin Kaplan tarafından takdim edildi.

Katılım belgelerinin takdim edilmesinin ardından konuyla ilgili konuşma yapan Aktaş;

"Sepet Teslim her gün yüzlerce vatandaşın siparişini kapılarına kadar götürüyor. Vatandaşlarımızın Sepet Teslim Mobil Uygulamamız üzerinden verdiği siparişler sisteme düşüyor. Operasyon ekibi gerekli kontrollerini yaptıktan sonra siparişi onaylayıp yönlendirmesini sağlıyor. Tedarikçi bayilerin de gelen siparişi hazırlaması üzerine kurye arkadaşlarımız siparişi alarak vatandaşlarımızın kapısına kadar götürüp teslim ediyor. Bu esnada sipariş süresince yaşanabilecek problemlere anında müdahale edilmesi ve müşteri memnuniyetinin sağlanabilmesi için müşteri hizmetlerimiz hazır bulunduruluyor. Vatandaşlarımız siparişini teslim aldıktan sonra teşekkür veya şikayetlerini mobil uygulama üzerinden yorum yazarak ve puan vererek özgürce dile getirebiliyor.

Her gün yüzlerce vatandaş ile iletişim kurmamız vesilesiyle hizmet kalitemizi artırmak, müşteriyle olan iletişim ve diyaloğumuzu güçlendirmek, güleryüzlü ve nazik bir hizmet sunabilmek için bütün personelimiz "Diksiyon, Etkili İletişim ve Beden Dili Eğitimi" aldı. Bu eğitimi veren değerli hocamız Hüseyin Kaplan beye ve eğitimi pür dikkat dinleyip anında uygulamaya koyulan kıymetli personellerimizi yürekten tebrik ediyorum. Sepet Teslim önce Allah'ın izniyle sonra da vatandaşlarımızın desteğiyle her alanda gelişmeye ve büyümeye  devam edecek. Her şey olması gerektiği gibi, en güzel ve en kaliteli şekliyle Karamanlıların hizmetinde." dedi.

sepet2.jpg

 

sepetteslim.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber