Mersin Erdemli Toptancı Hal Kompleksi Anahtar Teslim Töreni

Mersin Erdemli Toptancı Hal Kompleksi Anahtar Teslim Töreni

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'in katıldığı törenle, 16 yıl önce temeli atılan ve Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden başlatılan Erdemli Toptancı Hal Kompleksi, hizmete açıldı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 16 yıl önce temeli atılan ve Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden başlatılan Erdemli Toptancı Hal Kompleksi'nin anahtar teslim törenine katıldı.

Hal Kompleksi içerisinde 105 dükkan, 1 restoran, 2 banka şubesi, toplantı salonu, kantin, sandık depolama alanı, kantar ve güvenlik binası bulunuyor. Başkan Vahap Seçer, törende yaptığı konuşmada, birliğin ve dayanışmanın önemine vurgu yaparak, "Her şeyin başı birlik, beraberlik. Bir olursak, birlik olursak, iri olursak, diri olursak açamayacağımız kapı, aşamayacağımız engel yok. Amacımız ülkemizi kalkındırmaksa, Mersin'e, Türkiye'ye, milletimize hizmet etmekse; gelişiriz, kalkınırız, refah düzeyimiz artar. Her alanda dünya ile rekabet ederiz" dedi.

Açılışı gerçekleştirilen halin temelini atan geçmiş dönem Erdemli Belediye Başkanlarından Musa Mutlu'ya ve emeği geçen tüm belediye başkanlarına teşekkür eden Seçer, geçmiş 14 yılda görev yapan başkanlara teşekkür etti. Seçer, komisyonculuk mesleğinin zorluğuna dikkat çekerek, "Bu iş sabahın ayazında ve kör karanlığında başlar, komisyoncunun düzeni olmaz. Yaşam düzeni bozulur, gündüz yatar, gece çalışır. Böyle meşakkatli bir iştir. Sattığı ürünün fiyatını hem alıcıya hem temsil ettiği üreticiye beğendirmek zorundadır" şeklinde konuştu.

Hal, geçtiğimiz yıl yaşanan deprem sonrasında depremzedelere yaklaşık 1 yıl boyunca ev sahipliği yapmıştı. Yaklaşık 60 dönüm üzerine yapılan Erdemli Toptancı Halinin 88 milyon TL'ye mal olduğunu ancak güncel rakamlarla 200 milyon TL maliyetinin olacağını belirten Seçer, tesiste bulunan 105 işyerinin hak sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

Seçer, Erdemli'nin tarımın yoğun olduğu bir bölge olduğunu ve bu üretimin raf ve ekonomik değeri yüksek ürünlerle gerçekleştirildiğini vurgulayarak, "Türkiye'nin geleceğine, aydınlık yarınlarına inanıyorum" dedi.

Ayrıca, Seçer'in Hanım Evleri projesi kapsamında Erdemli'ye açılacak Hanım Evine de müjdesini verdi. 13 ilçenin hepsine eşit mesafede olduklarını söyleyen Seçer, çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

Seçer, Erdemli Toptancı Hali Kompleksinin Anahtar Teslim Törenine Katıldı

Seçer, Erdemli Toptancı Hali Kompleksinin Anahtar Teslim Törenine Katıldı

Seçer, Erdemli Toptancı Hali Kompleksinin Anahtar Teslim Törenine Katıldı

İlgili Haberler

Kaynak:Mersin Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber