Mersin'de 9 Tesis ve 45 Evde Kapsamlı Asayiş Denetimi

Mersin'de 9 Tesis ve 45 Evde Kapsamlı Asayiş Denetimi

Mersin'de 9 günübirlik tesis ve bu tesislere bağlı günübirlik kiralanan 45 ev denetlendi.

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü, kent genelinde güvenlik ve asayişin sağlanması amacıyla geniş çaplı bir denetim operasyonu gerçekleştirdi. Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü bu operasyonda, şehir merkezinde bulunan 9 günübirlik tesis ve bu tesislere bağlı olarak işletilen 45 ev detaylı bir şekilde incelendi.

Denetimler, genel asayişin ve kamu düzeninin korunması, genel sağlık ve güvenlik açısından risk teşkil eden unsurların tespit edilip engellenmesi, suça karışmış kişilerin yakalanması, kayıt dışı ekonomiyle mücadele ve kaçak göçmen sorununa yönelik önlemler alınması amacıyla gerçekleştirildi. Ayrıca, bu denetimler sırasında aranan şahısların tespit edilip yakalanması da hedeflendi.

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, bu denetimlerin sadece suçla mücadele ve güvenlik tedbirlerinin bir parçası olduğu, aynı zamanda kamu sağlığını koruma ve kayıt dışı ekonomik faaliyetlere karşı bir önlem olarak da görüldüğü belirtildi. Denetimlerin, kentteki asayiş ve güvenlik düzeyini artırmak ve halkın huzurunu sağlamak amacıyla belirli aralıklarla devam edeceği vurgulandı.

Mersin'de 9 Tesis ve 45 Evde Kapsamlı Asayiş Denetimi

Mersin'de 9 Tesis ve 45 Evde Kapsamlı Asayiş Denetimi

İlgili Haberler

Kaynak:Mersin Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber