Mersin'de Bir Kişi Kavgaya Otomobille Daldı

Mersin'de bir otomobil sokak arasında kavga eden grubun arasına daldı, olayda 2 kişi yaralandı.

Mersin'de meydana gelen olayda, Şevket Sümer Mahallesi'nde sokak arasında başlayan kavga, bir aracın süratle kalabalığın arasına dalmasıyla daha da karmaşık bir hal aldı. Olayda 2 kişi yaralanırken, araç sürücüsü Doğan İ., daha sonra polis merkezine giderek teslim oldu. Şüpheli, "kasten yaralama" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, kavga eden grupların birbirlerine saldırdığı sırada, 13 AAB 901 plakalı aracın hızla kalabalığın arasına girdiği anlar net bir şekilde görülebiliyor. Bu olayın ardından yaşanan kaos ortamında 2 kişi yaralanırken, araç sürücüsü Doğan İ., polis merkezine giderek teslim oldu. İlgili kişi, "kasten yaralama" suçlamasıyla adli makamlara sevk edildi. Olay sonrasında polis ekiplerinin soruşturması devam ediyor.

Mersin'de Kavgaya Otomobille Dalan Şahıs

Mersin'de Kavgaya Otomobille Dalan Şahıs

İlgili Haberler

Kaynak:Mersin Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber