Mersin’de Toplu Taşıma Araçları Denetlendi

Mersin’de Toplu Taşıma Araçları Denetlendi

Mersin'de Toplu Taşıma Araçlarına Yönelik Denetimlerde Ciddi Cezalar Uygulandı

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen toplu taşıma araçları denetimlerinde, kural ihlali tespit edilen 38 bin 413 araca idari para cezası kesildi. Ayrıca, trafik kurallarına uymayan 55 araç ise trafikten men edildi.

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, şehir içi ve şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan otobüsler ile tur otobüsleri üzerinde gerçekleştirilen denetimlerde, fazla yolcu taşıma, kırmızı ışık ihlali, durak harici yolcu alıp indirme, cep telefonu kullanımı ve emniyet kemeri gibi konulara özel önem verildi. Trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen kontrollerde toplamda 59 bin 402 araç kontrol edilirken, 38 bin 413 araca idari para cezası uygulandı. Ayrıca, trafik kurallarını ciddi şekilde ihlal eden 55 araç da trafikten men edildi.

Açıklamada ayrıca, denetimlerin aralıksız bir şekilde devam edeceği ve trafik kurallarına uymayan sürücülere karşı sıkı bir mücadele yürütüleceği belirtildi.

Mersin’de Toplu Taşıma Araçları Denetlendi

Mersin’de Toplu Taşıma Araçları Denetlendi

İlgili Haberler

Kaynak:Mersin Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber