MEVKA Proje Döngüsü Yönetimi ve Proje Yazma Eğitimi

MEVKA Proje Döngüsü Yönetimi ve Proje Yazma Eğitimi

Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda “MEVKA Proje Döngüsü Yönetimi ve Proje Yazma Eğitimi” düzenlendi.

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda gerçekleşen eğitim üyelerin katılımı ile gerçekleşti.

ABİGEM Uzmanı Hakan Kanso tarafından 2018 Yılı Mali Destek Programları kapsamında proje hazırlamak isteyen üyelerimize Proje Döngüsü Yönetimi ve Proje Yazma Eğitimi hakkında bilgiler verildi.

Proje yönetimi döngüsü hakkında ayrıntılı bilgiler veren Hakan Kanso, projelerin belirli bir zaman diliminde, belirli bir bütçe çerçevesinde ve belirli bir amaca ulaşmak için hazırlandığını ve sonuca ulaşmaya dönük olması gerektiğini ifade etti.

Proje Hazırlama ve Proje Döngüsü Eğitimi, Hakan Kanso'nunsunumuyla proje başvurusunda bulunmak isteyenlere hazırlık aşaması ve değerlendirme süreci hakkında tavsiyelerde bulunması ve katılımcıların sorularının cevaplanmasının ardından sona erdi. 

oda2.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber