MHP Kazımkarabekir Belediye Başkan Aday Adayı Oktay Ay

MHP Kazımkarabekir Belediye Başkan Aday Adayı Oktay Ay

MHP Kazımkarabekir Belediye Başkan Aday Adayı Oktay Ay’dan Karaman Esnaf Odaları Birliğine ziyaret

Aslen Kazımkarabekirli olan Ayklas Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Ay, Karaman Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğini ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Uysal ile genel sekreter H. İbrahim İncekara’da hazır bulundular. 

Oktay Ay, şirketi ile ilgili yaptığı başarılı çalışmaları ve toplumsal çalışmaları hakkında bilgiler verdi. 

Oktay Ay 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde Kazımkarabekir İlçemizden MHP’den Belediye Başkan aday adayı olduğunu söyledi. Doğup büyüdüğü ilçeyi geliştireceğini ve başkan olursa teslim alacağı hizmet bayrağını daha da ilerilere taşıyacağını ifade etti. 

Birlik Başkanı Bayram Uysal da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Oktay Ay’a;
“Kazımkarabekir İlçemize ve hemşerilerinize hizmet için çıktığınız bu yolda size başarılar diler, ziyaretiniz için teşekkür ederim” dedi.

esnaf2.jpg
 

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber