Milletvekili Recep Şeker’den Milli Eğitim Müdürü Kuntoğlu'na Hayırlı Olsun Ziyareti

Milletvekili Recep Şeker’den Milli Eğitim Müdürü Kuntoğlu'na Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, beraberinde İl Genel Meclisi Başkanı Celalettin Güngörer ve AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, beraberinde İl Genel Meclisi Başkanı Celalettin Güngörer ve AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’na  hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
İl Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nu tebrik ederek yeni görevinde başarılar dileyen Milletvekili Recep Şeker, görevinin Karaman için hayırlara vesile olması dileklerinde bulundu. İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Karaman Milletvekili Recep Şeker’e ve misafirlere teşekkür ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber