Milli Sporcudan Sultanoğlu’na Ziyaret

Milli Sporcudan Sultanoğlu’na Ziyaret

Elif Şimşek’ten Milli Gurur

Karaman’da sportif faaliyetlerde yetenekleriyle parmak ısırtan öğrencilerin başarıları devam ediyor. Son olarak 7-11 Ekim 2016 tarihleri arasında Konya’da yapılan 15 Temmuz Şehitlerini Anma Müsabakalarında, Taekwondo Gençler Kategorisinde mindere çıkan TOKİ Anadolu Lisesi öğrencisi Elif Şimşek büyük bir başarıya imza atarak 55 kg da Türkiye 2.si oldu ve milli takıma seçildi. 

7-11 Ekim 2016 tarihleri arasında Konya’da yapılan 15 Temmuz Şehitlerini Anma Müsabakalarında, Taekwondo Gençler Kategorisinde mindere çıkan TOKİ Anadolu Lisesi öğrencisi Elif Şimşek büyük bir başarıya imza atarak 55 kg da Türkiye 2.si oldu ve milli takıma seçildi. Milli sporcu bu başarısının ardından 18-20 Kasım 2016 tarihleri arasında İstanbul’da yapılacak olan Uluslararası İsmet Iraz Turnuvasına davet edildi.

TOKİ Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Baştuğ ve Antrenörleri Ali Can ve İbrahim Kafalı ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu’nu ziyaret eden Milli Sporcu Elif Şimşek’in yaşamış olduğu mutluluk gözlerinden okundu.
Elif’i tebrik ederek konuşmasına başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, öğrencilerin eğitim hayatında derslerinin yanında sosyal ve sportif faaliyetlerde elde ettiği başarıların yaşamlarında önemli bir yer teşkil ettiğini ifade etti.

Başarılı öğrencinin elde etmiş olduğu dereceyle milli takıma seçilmesinin önemini belirten İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, “Elif’in milli sporcu olarak seçilmesi hem bizler, hem de ilimiz için gurur kaynağı olmuştur. Önemli olan başarıyı elde etmenin yanında bu başarıyı sürdürebilmektir. Bunun için de öğrencimizin bundan sonraki hedefi bu başarısının üstüne daha büyüklerini koyabilmesidir. Bunun için Elif’in disiplinli bir şekilde çalışmalarına devam etmesi gerekir.” diyerek konuşmasına devam etti.

Türkiye’de 17 milyon öğrencinin olduğunu vurgulayan İl Müdürü Sultanoğlu, “Öğrenci potansiyelinin bu kadar yüksek olduğu ülkemizde öğrencilerimizin sosyal, sportif veya sanatsal faaliyetlerde en iyisini yapması gerekir. Bu alanlarda başarıyı yakalamak için de öğrencilerimiz yılmadan, bıkmadan disiplinli bir şekilde çalışmalıdır.” dedi.
İl Müdürü Asım Sultanoğlu, “Öğrencimizi yetiştirip, bu başarıda katkısı olan ve emeği geçen idarecilerine, öğretmenlerine, ailesine ve antrenörlerine çok teşekkür ediyorum. Öğrencimizin yolu da bahtı da açık olsun” diyerek sözlerini tamamladı.

Antrenörü İbrahim Kafalı eşliğinde Uluslararası İsmet Iraz Turnuvasına ilimizi temsilen katılacak olan Elif Şimşek, ilk defa milli sporcu olma gururunu yaşayacak.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber