Miniklerden Askerlere Özel Mektup

Miniklerden Askerlere Özel Mektup

Karaman Çoğlu İshak İslamoğlu İlk- Ortaokul öğrencileri Karaman'da vatani görevlerini yapan kahraman askerlerimize sevgi,saygı ve minnetlerini ifade etmek için yazdıkları mektupları ve çizdikleri resimleri 'Değerler Eğitimi' (vatanseverlik) kapsamında sor

Eğitimin hayat boyu sürdüğünü ailede başlayıp, okulda ve askerde devam ettiğini belirten Albay İlhan Şen, en önemli aşamanın ailede alınan eğitim olduğunu, kritik dönemde alınmayan eğitimin ilerleyen yaşlarda alınmasının zor olduğunu, aile ve okuldaki eğitimin önemini vurguladı.Sizler öğrenci bizler asker yetiştirerek eğitimin birer parçasıyız dedi.

Öğrencilerin bu anlamlı davranışına karşılık üstün duyarlılık örneği göstererek Karaman İl Jandarma Komutanlığı, Şehit İshak Sağlamoğlu İlköğretim Okulunu kardeş okul seçti. Her türlü desteği vereceklerini belirten Albay İlhan Şen en kısa zamanda iade-i ziyaret yaparak öğrenci ve kahraman askerlerimizi buluşturacaklarının sözünü verdi.

Öğrencilere bu yaşlarda vatan sevgisi ve bilincini vermenin önemine vurgu yapan öğretmenler Albay İlhan Şen'in samimi karşılamasından ve gerekli tüm desteğin sağlanmasından duydukları sevinci dile getirdiler.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber