Miniklerden Yetim Kardeşleri İçin Kermes

Miniklerden Yetim Kardeşleri İçin Kermes

Abdurrahim Karakoç İlkokulu 1/E sınıfı öğrencileri yetim kardeşleri için kermes düzenledi.

Milli Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı, İnsani Yardım Vakfı (İHH)  ve Memursen işbirliğinde yürütülen “İyilikte Yarışan Sınıflar, Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var” projesi kapsamında Abdurrahim Karakoç İlkokulu kermes düzenlendi.

Okul bahçesinde açılan kermeste öğrenciler, öğretmenler, öğrenci velileri tarafından hazırlanan yiyecekler ve içecek misafirlere sunuldu. Kermesle elde edilen kaynak 1/E sınıfı yetim kardeşine gönderilecek. Okullarda akademik çalışmaların yanında sosyal, kültürel etkinliklere ve değerler eğitimine de önem verilmesi gerektiğini ifade eden 1/E sınıfı öğretmeni Havva Yılmaz, "İyilikte Yarışan Sınıflar, Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var" projesini okullarında uygulayarak, öğrencilerin yardımsever, bilinçli ve duyarlı olmalarını sağlamayı amaçladıklarını söyledi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber