Karaman'da Motosiklet İle Otomobil Çarpıştı

Karaman'da Motosiklet İle Otomobil Çarpıştı

Karaman'ın Ermenek ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

Karaman'ın Ermenek ilçesine bağlı Güneyyurt beldesinde bir trafik kazası meydana geldi.

Olay, Yasin B'nin (18) yönetimindeki bir motosiklet ile Halil Ş. tarafından kullanılan 33 VG 154 plakalı Volkswagen marka bir otomobilin çarpışmasıyla gerçekleşti.

Çarpışmanın etkisiyle, motosiklet sürücüsü ve arkasında yolcu olarak bulunan Savaş A. (18) yola savruldu ve yaralandılar. İhbar üzerine sağlık ve jandarma ekipleri kaza yerine sevk edildi. Yaralı iki kişi ambulansla Ermenek Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Durumu ağır olan motosiklet sürücüsü Yasin B., müdahalenin ardından Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber