Mustafa Kale 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe Mesajı

Mustafa Kale 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe Mesajı

AK Parti Karaman İl Gençlik Kolları Başkanı Av.Mustafa Kale 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili Mesaj Yayınladı.

Mesajında 1984 yılından itibaren 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün kutlandığını anımsatan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Av.Mustafa Kale; “Türkiye Cumhuriyeti’nin odak noktasında yer alan kadınlarımız üstlendikleri misyon yaşatma görevini ülkenin yaşadığı problemlerin birinci derecede muhatabı olmalarına rağmen hiçbir fedakarlıktan çekinmeden yerine getirmiş, modern ve çağdaş Türkiye’nin oluşmasında söz sahibi olmuşlardır.

Yaşamımızın doğumundan ölümüne her anında varlıkları ile ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerinde sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakar kadınlarımızdır.

Müminler için en güzel örnek sevgili peygamberimizdir. O hanımlara karsı daima sevgi saygı hoşgörü ve anlayış göstermiştir. Bırakın dövmeyi, kadınlara karşı hiçbir zaman kaba davranmamış, hep güler yüzlü olmuştur. Dolayısıyla peygamber efendimizin hanımlara karşı gösterdiği bu tavır hepimiz için örnek olmalıdır. 

Kadınlar, sadece nufusumuzun yarısı olması itibarıyla değil, anne olarak da son derece onemli bir konumda bulunmaktadır.

Dünyada her üç kadından biri şiddete maruz kalmaktadır. Kadınlarımızın şiddet, cinsel taciz ve cinsel hedefi olmaktan kurtarılması gerekmektedir. Kadın ve erkek arasında adalet, barış, karşılıklı sevgi, saygı, empati ve sinerjiyi, ailenin önemini bu vesileyle bir kere daha vurgulamak istiyorum.Kadınlar şiddete değil sevgiye layıktır.Anlayısının benimsenmesi gerekmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle Tüm Kadınlarımızın  8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutluyorum”dedi.

thumbnail_c15f068b-3a35-46f7-ac7c-04677f75adb4.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber