Mustafa Kale Miraç Kandili Mesajı

Mustafa Kale Miraç Kandili Mesajı

AK Parti Karaman İl  Gençlik Kolları Başkanı Av.Mustafa Kale Miraç kandili mesajı yayınladı

AK Parti Karaman İl  Gençlik Kolları Başkanı Av.Mustafa KALE Miraç kandili mesajı yayınladı

Kale ““Miraç; âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammed (sav) Efendimizin, Yüce Rabbimizin izni ve keremiyle gerçekleştirdikleri, hikmet, hediye ve müjdelerle dolu manevi bir yolculuktur. 

Sevgili Peygamberimizin Miraç'tan hediye olarak getirdiği Bakara suresinin son ayetlerinde Rabbimiz bizlere, yüksek sorumluluklarımızı ve zaaflarımızı birlikte hatırlatmaktadır. Miraç, her şeyden önce yükselme yollarının yegâne sahibinin Yüce Allah olduğunun şuuruna varabilmektir.

Miracın özünde her türlü kötülükten arınma, insanlığın yararına değerler üretme, fedakarlık, paylaşma, sorumluluk, zamanın önemini kavrama ve ilahi emirlere teslimiyet göstererek, tertemiz bir kulluğa ve yüce mertebelere erişme vardır.

Miraç değerlerinin tüm insanlığın hayrına, barış ve huzura vesile olmasını Cenâb-ı Mevlâ’dan niyaz ediyorum.Milletimizin, İslam âleminin ve tüm insanlığın Miraç Kandilini tebrik ediyorum."dedi.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber