Nene Hatun Anaokulunda Miniklerin Aşure Günü Heyecanı

Nene Hatun Anaokulunda Miniklerin Aşure Günü Heyecanı

Muharrem ayı münasebetiyle okullarda aşure ikramı devam ediyor. Son olarak Nene Hatun Anaokulu tarafından aşure günü etkinliği düzenlendi.

Nene Hatun Anaokulu bahçesinde gerçekleşen etkinliğe Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Orhan Özçalık, Çalışma ve İş-Kur İl Müdürü Kenan Ateş, Sosyal Güvenlik İl Müdürü Serdar Fındık, okul yöneticileri, öğretmenler ve veliler katıldı. 

Davetlilere aşure ikramını Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ile birlikte yapan İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu minik öğrencilerle bir araya geldi. İl Müdürü Asım Sultanoğlu, aşure ikramından sonra okul yöneticileri ve öğretmenleriyle bir süre sohbet etti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber