Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir Kurban Bayramı Mesajı

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir Kurban Bayramı Mesajı

"Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir'den Kurban Bayramı Mesajı: Birlikte Yardımlaşma ve Sevinç Dolu Bir Bayram"

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Özdemir mesajında, Kurban Bayramının sadece kurbanlık hayvanların değil nefislerimizin de Allah yolunda kurban edildiği bir bayram olduğunu ifade etti.

Başkan Özdemir mesajında; “Bizleri yeni bir Kurban Bayramı’na eriştiren Cenab-ı Allah’a binlerce kere şükrederek, Kurban Bayramı'nın tüm coşkusunu ve sevincini siz kıymetli hemşerilerimle paylaşıyorum.  Bu özel günde sevdiklerinizle bir arada olmanız, güzellikler biriktirmenizi diliyorum.''ifadelerini kullandı.

Bilindiği üzere bayramlar dayanışma ve yardımlaşmanın doruğa çıktığı zamanlardır. Bundan dolayı bizlerde bayramın manevi atmosferine uygun olarak, yardımlaşma ve dayanışmamızı arttıracak ve ihtiyaç sahiplerine el uzatacağız.

Kıymetli hemşerilerim;bayram vesilesi ile trafikte hareketlilik artacak, üzücü olayların olmaması için, lütfen trafik kurallarına uyalım ve dikkatli araç kullanalım. Kendimiz ve diğer insanların can güvenliğini koruyalım.''

Bu bayramda da belediye ekiplerimiz görevleri başında olacaklar. Temizlik işleri, çöp toplama, yol bakım ve onarım çalışmaları gibi tüm ihtiyaçlara cevap vermek için tüm birimlerimizle hazır durumdayız. Lütfen sizler de şehrimizi temiz tutmak adına gerekli önlemleri alın. Çevrenize duyarlı davranarak atıkları uygun yerlere atın ve lütfen doğayı koruyun.

Bu vesile ile başta vatan için şehit düşen kahramanlarımızın aileleri ile gazilerimizin ve tüm hemşerilerimizin bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Kaynak:Niğde Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber