Niğde’de Ekmeğe Zam

Niğde’de Ekmeğe Zam

Niğde'de 15 Haziran'dan itibaren 200 gram ekmek 4,5 TL'ye satılacak

Niğde Fırıncılar Odası'nın zam talebine olumlu yanıt veren Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, 200 gram ekmeğin 4,5 TL'den satılmasına karar vererek, kararı onaya göndermişti. Bugün zam onaylandı ve 15 Haziran'dan itibaren Niğde'de 200 gram ekmeğin 4,5 TL'den satılacağı açıklandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Niğde Fırıncılar Odası Başkanı Murat Yenel, "200 gram ekmek 3,5 TL'ydi. Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne sunduğumuz tarife 5 TL'ydi ve bugün karar alındı. 200 gram ekmek 15 Haziran'dan itibaren 4,5 TL'den satılmaya başlanacak. Girdi maliyetlerden dolayı bu zammı alma kararı duyduk" dedi.

Tarifenin üzerinde satış yapanlara cezai işlem uygulanacak

Ekmeği yeni belirlenen tarifenin üstünde fiyata satanlara cezai işlem uygulanacağını belirten Yenel, "Karar verdiğimiz ekmek tarifesinden aşağı fiyatta satanlara bir yaptırım uygulanmayacak fakat ekmekleri tarifenin üstünde fiyata satan fırıncılarımıza cezai işlem uygulanacak" diye konuştu.

Niğde’de Ekmeğe Zam

Niğde’de Ekmeğe Zam

Niğde’de Ekmeğe Zam

İlgili Haberler

Kaynak:Niğde Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber