Niğde'de Jandarma Operasyonunda Ruhsatsız Silahlar Ele Geçirildi

Niğde'de Jandarma Operasyonunda Ruhsatsız Silahlar Ele Geçirildi

Niğde'de jandarma ekiplerinin düzenlendiği operasyonda bir evde ruhsatsız tabanca ve tüfek ele geçirildi.

Niğde İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Ağçaşar Köyü'nde bir eve gerçekleştirdikleri operasyonla önemli bir silah ve mühimmat kaçakçılığına son verdi. Operasyonda, evde bulunan ruhsatsız tabancalar ve tüfekler ele geçirildi. Operasyon kapsamında yapılan aramada 3 adet ruhsatsız tabanca, bu tabancalara ait 4 adet şarjör, 236 adet 7,65 mm ve 16 adet 9 mm tabanca fişeği, 3 adet ruhsatsız av tüfeği, bu tüfeklere ait 1 adet şarjör ve 58 adet 12 kalibre fişek ile 24 adet 7,62 mm Kalaşnikof tüfeğine ait fişek ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak 2 kişi gözaltına alındı. Jandarma ekipleri, soruşturmanın derinleştirilmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Bu operasyon, Niğde'de silah kaçakçılığına karşı verilen mücadelenin bir parçası olarak önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Güvenlik güçlerinin halkın huzur ve güvenliğini sağlamak adına yürüttüğü çalışmalar, toplumun da desteğiyle suçla mücadelede önemli sonuçlar doğuruyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Niğde Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber