Niğde'de Organize Sanayi Bölgesi Yatırımları Değerlendirildi

Niğde'de Organize Sanayi Bölgesi Yatırımları Değerlendirildi

Bor Karma ve Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı, Niğde Valisi Cahit Çelik başkanlığında gerçekleştirildi.

Bor Karma ve Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı Niğde Valisi Cahit Çelik Başkanlığında yapıldı.

Toplantıda, sanayi bölgesinde yapılacak çalışmalar ve gelecek yatırımlar ele alındı. Vali Çelik ve AK Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Bor Organize Sanayi Bölgesi'ne olan yatırımcı ilgisine ve genişleme planlarına dair açıklamalarda bulundular.

Bor Karma ve Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısında sanayi bölgesindeki yapılacak çalışmalar ve yatırımlar değerlendirildi. Toplantı sonrası açıklama yapan Niğde Valisi Cahit Çelik , Bor Organize Sanayi Bölgesine yatırımcıların ilgi gösterdiğini belirterek; "Bildiğiniz gibi ilimizde şu an faal durumda bulunan 2 tane organize sanayi bölgesi var. Aynı zamanda altyapısı devam eden bir tane organize sanayi bölgemiz var. Hem Bor ilçesine hem de Niğde'ye ciddi anlamda bir güç verecek. Şu an organize sanayi bölgesine çok ciddi anlamda yatırım için talep var. Niğde Organize Sanayi Bölgesi içinde hayırlı haberleri, güzel haberleri yakın zamanda almış oluruz" dedi.

AK Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt ise toplantının ardından yaptığı açıklamada, Bor Organize Sanayi Bölgesi'nin genişleyeceğini ve Bor OSB'nin hemen karşısına 550 işyeri ve dükkândan oluşan Yeni Sanayi Sitesinin inşa edileceğini söyledi.

Vali Çelik: "bor Osb’ye Çok Ciddi Yatırım Talebi Var"

Vali Çelik: "bor Osb’ye Çok Ciddi Yatırım Talebi Var"

Vali Çelik: "bor Osb’ye Çok Ciddi Yatırım Talebi Var"

Vali Çelik: "bor Osb’ye Çok Ciddi Yatırım Talebi Var"

İlgili Haberler

Kaynak:Niğde Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber