Niğde'de Verimli Hayvancılık Paneli Düzenlenecek

Niğde'de Verimli Hayvancılık Paneli Düzenlenecek

Niğde'de Düzenlenecek Panelde, süt sığırlarının beslenmesi ve silaj yapımı gibi konular üzerinde durulacak ve katılımcılara bilgilendirme yapılacak.

Niğde'de hayvancılık üretimi ile ilgili önemli bilgilerin verileceği Verimli Hayvancılık Paneli düzenlenecek.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ve Niğde Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği iş birliğinde düzenlenecek olan Verimli Hayvancılık Paneli, hayvancılık üretimi alanında önemli bilgilerin paylaşılacağı bir platform olacak. Panelde, süt sığırlarının beslenmesi ve silaj yapımı gibi konular üzerinde durulacak ve katılımcılara bilgilendirme yapılacak.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ve Niğde Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği iş birliğinde 14 Şubat Çarşamba günü saat 10.00'da Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezi'nde Verimli Hayvan Paneli düzenlenecek. Panelde; Prof. Dr. Mustafa Boğa "Süt Sığırlarını Beslemede Stratejik Noktalar', Prof. Dr. Ünal Kılıç ise "Silaj Yapımı Ve Kaba Yemin Önemi" konularında katılımcılara bilgilendirme yapacak.

Düzenlenecek panel hakkında açıklamada bulunan Niğde Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bilgehan Güney; "Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ve Niğde Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği tarafından ortaklaşa olarak 14 Şubat Çarşamba günü saat 10.00'da Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenleyeceğimiz Verimli Hayvancılık Panelimize tüm üreticilerimizi davet ediyorum. Bu panelimizde verimli hayvancılık üretiminin püf noktaları hakkında konuşmacı olarak panelimize katılacak olan hocalarımız üreticilerimize önemli bilgiler verecekler" dedi.

Niğde’de Verimli Hayvancılık Paneli Düzenlenecek

Niğde’de Verimli Hayvancılık Paneli Düzenlenecek

İlgili Haberler

Kaynak:Niğde Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber