Oğluna Kızan Baba, Kamyoneti Polisten Kaçırdı

Oğluna Kızan Baba, Kamyoneti Polisten Kaçırdı

Dün gece Karaman’da yaşanan kovalamaca filmleri aratmadı

Karaman’da dün gece saat 23:00 sularında yaşanan araç kovalamacası film sahnelerini aratmadı.

Karaman Emniyeti Trafik ve Asayiş ekiplerinin rütin kontrolleri sırasında 70 BC 693 plakalı kamyonet tipi araç ekipler tarafından durdurularak sorgulaması yapıldı. Yapılan sorgusunda aracın haciz yakalaması olduğu tespit edildi. Araç sahibinin oğlu olduğu öğrenilen şahıs polisi ikna etmek için dil dökse de kontrol noktasına çekici çağırılarak araç çekilmek istendi.

Bu sırada kontrol noktasına gelen araç sahibi (aracı kullanan kişinin babası) araca çekilmeden binerek polis noktasından kaçmaya başladı. Yaklaşık 10 dakika süren takip sonrası ekipler, kaçarken hafif kaza yapan kamyoneti Kemal Reis okuluna yakın bir noktada 461 nolu sokak üzerinde aldılar.

Polise “Biz terörist miyiz?” diye tepki gösteren araç sahibi M.B. gözaltına alınırken, kamyonet çekici ile otoparka kaldırıldı.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber