Öğrenciler Karnelerini Aldılar

Öğrenciler Karnelerini Aldılar

Karaman'da, okul öncesi eğitim kurumları ile ilk ve orta dereceli okullarda okuyan 48 bin 970 öğrenci, dün karnelerini alarak iki hafta sürecek yarıyıl tatiline girdiler.

2016-2017 eğitim öğretim yılı 1. dönem sonu karne dağıtım töreni Atatürk İlkokulunda düzenlendi. Törene, Vali Yardımcısı Dr. Sezer Işıktaş, İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, Şube Müdürleri Hasan Topal, Mehmet Rıza Ayaz, Ahmet Bayır ile okul yöneticileri, öğretmenler ve veliler katıldı.
Öğrencilere karnelerini protokol üyeleri ile öğretmenleri verdi. Öğrencilerle birlikte Karaman'da 3 bin 313 öğretmen, 6 Şubat 2017 tarihinde 2. yarıyıl için eğitim öğretime başlayacak.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber