Organ Bağışına Dikkat Çektiler KTSO'yu Ziyaret Ettiler

Organ Bağışına Dikkat Çektiler KTSO'yu Ziyaret Ettiler

Organ Bağışı Haftası Kapsamında Ünlü Doktorlardan Karaman TSO'na Ziyaret

Organ Bağışı ve Nakli Sempozyumu kapsamında İlimize gelen, Akdeniz Üniversitesi Kalp ve Damar Cerrahisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ömer Bayesiz, İstinye Üniversitesi Hastanesi Organ Nakli Merkez Başkanı Prof. Dr. Ayhan Dinçkan, Akdeniz Üniversitesi Nefroloji Uzmanı Hüseyin Koçak, Akdeniz Üniversitesi Organ Nakli Koordinatörü Fatma Temel Büyük, TSD Karaman Şube Başkanı Ercan Çalışkan ve Karaman Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Hüsamettin Aslan Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan'ı ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan Başkan M. Gökhan Alkan; “Tıp Dünyasının değerli profosörlerinin Karaman'a gelmesi bizleri çok mutlu etmiştir. Organ Bağışlarının artırılması için toplumdaki bilgi eksikliği ve bilgi kirliliğinin giderilmesi, bağış bilincinin geliştirilmesi, vatandaşlarımızın organ bağışına teşvik edilmesinin gerekli olduğuna inanıyorum. Odamıza ziyaretlerinizden dolayı hepinize teşekkür eder başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim” dedi.

Başkan Alkan'ın konuşmasının ardından misafirlerimize Karaman ve Odamızı ziyaretleri anısına hediye takdim edildi.

doktorlar-ziyaret9.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber