Recep Şeker; “Kurban Bayramımız Mübarek Olsun”

Recep Şeker; “Kurban Bayramımız Mübarek Olsun”

AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Şeker, mesajında şu ifadelere yer verdi:  

“Milletimiz ile birlikte bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.  Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi, saygı ve kardeşlik duygularının pekiştiği, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, birbirimize daha çok kenetlenmemize ve kardeşlik hukukunun gereklerini hakkıyla yerine getirmemize vesile olan çok özel zaman dilimleridir.  

Yüce Allah’ın (C.C) bizlere lütfettiği huzur ve neşe günleri bayramlar, birlik ve beraberliğin güçlendiği, kardeşlik ve dostluğun en sıcak şekilde hissedildiği paylaşma ve İnfakın zirveye çıktığı önemli günlerdir.   İçerisinde pek çok güzellikleri ve hikmetleri barındıran Kurban Bayramı’nda birliğin göstergesi hac ibadeti ve Hz. İsmail’in teslimiyeti ile Hz. İbrahim’in sadakati bilinciyle kesilen kurban ibadeti kulların Yüce Allah’a yakınlaşmasına bir vesiledir.      

Bu duygu ve düşüncelerle değerli Karamanlı hemşerilerimiz başta olmak üzere ülkemizin ve tüm İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularımla tebrik eder, hayırlara ve bereketlere vesile olmasını ve bütün insanlığa ve ülkemize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi.

 

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber