Selçuk Ankaralı Hizmet Yarışında  Ben de Varım Dedi

Selçuk Ankaralı Hizmet Yarışında Ben de Varım Dedi

AK Parti'den aday adaylığını açıklayan Selçuk Ankaralı adaylığını değerlendirdi

Selçuk Ankaralı, AK Parti Karaman teşkilatında gençlik kolları başkanlığı yapmış daha sonra Karaman Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler birim sorumlusu olmuştu. Ankaralı geçtiğimiz ay ise AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk'un danışmanlığına getirilmişti.

Adaylığını açıklayan Ankaralı, “Milletvekili Recep Konuk'un danışmanlığı görevini yürütüyorken aday olmak için görevimden istifa ettim. Allah’ın izni ile yarın aday adaylığı müracaatımı yapacağım.” dedi.

Selçuk Ankaralı Kimdir?

29 Eylül 1983 Karaman doğumlu, İlk ve orta öğretimi Yollarbaşı köyünde, lise öğretimini Karaman Lisesinde tamamladı. Cumhuriyet Üniversitesi Radyo ve Televizyon yayıncılığı ardından Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümü mezunu. 2007 yılında gençlik kollarında aktif siyasetin içinde yer aldı, çeşitli görevlerde bulundu. 2010-2013 yılları arasında İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüttü. 2013-2018 yılları arasında Karaman Belediyesi Basın Müdürlüğü görevini yaptı. 3 çocuklu bir ailenin en küçük ferdi. Evli ve 2 çocuk babası.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber