'Sen Ben Yok Türkiye Var'

'Sen Ben Yok Türkiye Var'

AK Parti Karaman İl Kadın Kolları Başkan Ümit Gülin Göksoy AK Parti'nin kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

AK Parti Karaman İl Kadın Kolları Başkan Ümit Gülin Göksoy;

14 Ağustos 2001 tarihinden günümüze AK Parti 16 yıl boyunca azimle, hiç durmadan insan odaklı hizmetler vermektedir.

Milletimizden aldığımız büyük güç ile bu yola çıktık. Büyük reformlara imza atarak Türkiye’de ulaşılmaz bir gelişim ve değişime imza attık. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türk siyasi tarihinde ülkemizi çağ atlatan projelere imza attık, atmaya da devam edeceğiz. AK Partili olmak büyük Türkiye sevdalısı olmaktır.

'Tek başına, iş başına' diyerek işbaşına gelen AK Parti, Türkiye'nin bütün imkân ve kaynaklarını vatandaşları için kullanarak, seferber etti. 'Her şey Türkiye için' diyerek yola çıktık, 'Durmak yok yola devam' dedik. İstikrar sürsün, Türkiye büyüsün istedik. 'Daima millet, daima hizmet' diyerek kalkınmayı hızlandırdık. 'Sen ben yok Türkiye var' diyerek 80 milyonu kucakladık. Gençlerin, kadınların, milletin yani Türkiye'nin partisi olduk.

Partimiz, Cumhurbaşkanımız liderliğinde her zaman ve her mekânda milletin ve mazlumların sesi oldu. Ülkemizi dünyada ve bölgesinde daha itibarlı bir noktaya taşımak için 2019, 2023, 2053 ve 2071 vizyonundaki devasa projelerle, milletimize hizmet etmeye devam edecektir. Bu vesile ile partimizin 16’ncı kuruluş yıl dönümünü kutluyor, ilimize ve ülkemize huzur ve mutluluk getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum" dedi.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber