Alanyaspor’da 7 Oyuncunun Sözleşmesi Sona Eriyor

Süper Lig'de 37 haftada 61 puan toplayan ve Avrupa'ya gitme hedefini sürdüren Alanyaspor'da sezon sonu 7 oyuncunun sözleşmesi sona eriyor.

Süper Lig'de 37 haftada 61 puan toplayan ve Avrupa'ya gitme hedefini sürdüren Alanyaspor'da sezon sonu 7 oyuncunun sözleşmesi sona eriyor.

Spor Toto Süper Lig'de bitime bir hafta kala Alanyaspor 37 maçta, 18 galibiyet, 12 mağlubiyet aldı. Lig boyu 7 beraberlik alan yeşil-turunculu ekip, son haftaya 61 puanla 5. sırada girdi. Güney ekibi ligi 4. sırada tamamlayıp Avrupa'ya gitme hedefini ise devam ettiriyor. Sezon başında kadroya kiralık olarak dahil olan Awaziem, Borja, Novais ve Emre Akbaba ile devre arasında takıma katılan Erencan Yardımcı'nın sözleşmeleri sona eriyor. Ayrıca Juanfran ve Ahmet Gülay'da sezon sonunda mukavelesi sona eren oyuncular arasında yer alıyor.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Arkeologların Çamur Ve Suyun İçinde Bin 850 Yıllık Antik Havuzu Gün Yüzüne Çıkarma Çabası
İş Yerinden Hırsızlık Olayının Faili Yüz Tanıma Sistemi İle Tespit Edildi
Jandarma’dan Öğrencilere Trafik Eğitimi
Manavgat Köprüsü’nde Devrilerek Otomobile Çarpan Motosikletli Yaralandı
Kavşağa Giren Motosikletliyi Fark Etmeyerek Çarptı: 1 Yaralı