Antalya’da 2 Mahallede Sağanak Yağış Sonrası Su Baskınları Oluştu

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası 2 mahallede su baskınları oluştu.

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası 2 mahallede su baskınları oluştu. Olayda yaklaşık 50 küçükbaş hayvan telef olurken yağış sonrasında dere taştı, bahçeler ve bazı evler zarar gördü.

Korkuteli'nde akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış sonrası Dereköy ve Sülekler mahallelerinde su baskınları oluştu. Yağmur nedeniyle dere taştı, bazı evler zarar gördü, yollar çamurla doldu. Sebze bahçeleri ve ağaçlar dolu nedeniyle zarar görürken, 48 küçükbaş hayvan da telef oldu. Yerleşim yerlerinde zarara yol açan sel sonrasında Korkuteli Belediyesi, Orman İşletme Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi ekipleri olay yerine intikal etti.

Dereköy Mahalle muhtarı Taner Yaşa, "Allah bu felaketten daha büyüğünü göstermesin. Ani gelişen dolu ve sağanak yağmur sonrası 48 küçükbaş hayvan telef oldu. Meyve ağaçları ve sebze fidanları zarar gördü. Bazı evler oturulamaz durumda. Devletimizden en kısa zamanda yaralarımızı sarmasını bekliyorum" dedi.

Tarım İlçe Müdürlüğü ekipleri Dereköy ve Sülekler Mahallesi'nde meydana gelen sel sonrası hasar tespitine başladığı öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Arkeologların Çamur Ve Suyun İçinde Bin 850 Yıllık Antik Havuzu Gün Yüzüne Çıkarma Çabası
İş Yerinden Hırsızlık Olayının Faili Yüz Tanıma Sistemi İle Tespit Edildi
Jandarma’dan Öğrencilere Trafik Eğitimi
Manavgat Köprüsü’nde Devrilerek Otomobile Çarpan Motosikletli Yaralandı
Kavşağa Giren Motosikletliyi Fark Etmeyerek Çarptı: 1 Yaralı