Antalya’da Sahur Vakti Cinayet

Manavgat Sarılar Mahallesi Oymapınar Yolu üzerinde 25 yaşındaki genç silahla vurularak öldürülmüş olarak bulundu.

Manavgat Sarılar Mahallesi Oymapınar Yolu üzerinde 25 yaşındaki genç silahla vurularak öldürülmüş olarak bulundu.

İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, Selim İyiol'un cansız bedeni ile karşılaştı. Şüphelileri büyük ölçüde belirleyen Jandarma ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Manavgat Oymapınar yolu, Manavgat Şelalesine 500 metre mesafede Sarılar Mahallesi Karayolları Kümeevleri mevkiinde Selim İyiol (25) isimli genç tabanca ile vurularak öldürüldü. Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarmanın Dedektifleri JASAT ve Sarılar Jandarma Karakolu ekiplerinin cinayet şüphelilerini büyük ölçüde belirlediği, yakalanmaları için çalışma başlattıkları bildirildi.

Oymapınar yolu üzerinde Sarılar hudutlarındaki eski muayene istasyonu önünde meydana gelen olayla yaşamını yitiren Selim İyiol'un başta hırsızlık ve uyuşturucu olmak üzere çok sayıda suç kaydının bulunduğu bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Yılbaşı Akşamında Yemek Yerken Pişman Etmeyecek 10 Altın Kural
Antalya’da 2025 Kazı Sezonu: Tapınaklardan Heykellere, Mozaiklerden İnsanlık Tarihinin En Eski İzlerine Uzanan Keşifler
Altso’da Üye Aidatlarına Zam Yok
Kıbrıs Gazisi Emekli Astsubay Askeri Törenle Son Yolculuğuna Uğurlandı
Baka Aralık Ayı Toplantısı Antalya’da Gerçekleştirildi