Antalya’da Yayla Yollarında Kar Temizliği

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 3 metreye kadar karla kaplanan yayla yollarını ulaşıma açıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 3 metreye kadar karla kaplanan yayla yollarını ulaşıma açıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ulaşımlarını konforlu bir şekilde sağlamaları için çalışmalarını sürdürüyor. Havaların ısınması ile birlikte yaylacıların ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşların yaylalara ulaşımını sağlamak için, karla kaplı yayla yollarında temizleme çalışması yapılıyor. Büyükşehir Belediyesi vatandaşların yaylalarına zamanında ulaşmaları için yer yer 3 metreye kadar ulaşan karla kapalı olan yayla yollarında yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

"Göktepe yayla yolu açılıyor"

Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Akseki ilçesi sınırları içerisinde bulunan Göktepe Yayla yolunda kar temizleme çalışmaları devam ediyor. Aynı zamanda Manavgat ilçesine bağlı Saraçlı ve Karavca mahalleli vatandaşların yanı sıra birçok vatandaşın kullandığı Göktepe yayla yolu bölge halkı içinde önem taşıyor. Ekipler vatandaşların yaylalarına zamanında ulaşımlarını sağlamaları için çalışmalarını sürdürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Arkeologların Çamur Ve Suyun İçinde Bin 850 Yıllık Antik Havuzu Gün Yüzüne Çıkarma Çabası
İş Yerinden Hırsızlık Olayının Faili Yüz Tanıma Sistemi İle Tespit Edildi
Jandarma’dan Öğrencilere Trafik Eğitimi
Manavgat Köprüsü’nde Devrilerek Otomobile Çarpan Motosikletli Yaralandı
Kavşağa Giren Motosikletliyi Fark Etmeyerek Çarptı: 1 Yaralı