Cihat Arslan: “bizim Yapabileceklerimiz Noktalandı”

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Alanyaspor maçının ardından, "Bizim yapabileceklerimiz noktalandı" dedi.

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Alanyaspor maçının ardından, "Bizim yapabileceklerimiz noktalandı" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Yeni Malatyaspor, Alanyaspor'a 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, "Derdim diyor sabrıma hayrandır. Biz sabır gösteriyoruz, çalışıyoruz. Genç oyuncuların üzerinde duruyoruz. Bundan sonra bizim yapabileceklerimiz noktalanmıştır. Artık yönetim kurulu, Malatya'yı yönetenler bu işi biraz daha sahiplenebilirler. Küçümsemiyorum ama buraya gelirken personelimiz 2 bin 500 TL alınca bayram yaptık. Bu durumdayız. Deplasmana gidip gitmeme konularında dahi rahatsızlığımız var. Yarıştığımız yer Süper Lig. Bu tezat durumu ortadan kaldırmamız lazım. Alanyaspor'u da tebrik ediyorum. Güzel şehir, güzel takım. İyi bayramlar" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Kıbrıs Gazisi Emekli Astsubay Askeri Törenle Son Yolculuğuna Uğurlandı
Baka Aralık Ayı Toplantısı Antalya’da Gerçekleştirildi
Kepez Belediyesi 2025 Yılında Milyonlara Ulaştı
Antalya Büyükşehir Belediyesi Yeni Yıl Mesaisine Hazır
Yayaya Yol Veren Motosikletli Arkasından Gelen Otomobilin Çarpmasıyla Kanala Uçtu