Deniz Baykal Karaman'a Geliyor

Cumhuriyet Halk Partisi'nin önceki Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal 14 Mayıs 2017 - Pazar günü Karaman'a gelecek.

Deniz Baykal'ın Karaman'a gelişi ile ilgili olarak CHP Karaman İl Başkanlığınca yapılan açıklamada " Önceki Genel Başkanımız ve Antalya Milletvekilimiz Sayın Deniz Baykal 14 Mayıs 2017 - Pazar günü Karaman' a gelerek, saat:10.30' da Ayrancı ilçemizde düzenlenen Hıdırellez Şenliklerine katılacak ve şenlik alanındaki çadırları ziyaret edecek.

Sonrasında saat:14.00'da İl Başkanlığımız toplantı salonunda partililerimiz ve vatandaşlarımızla  bir sohbet toplantısı düzenleyeceğiz.

Toplantımıza partililerimizi, vatandaşlarımızı ve basın mensuplarımızı davet ediyor, toplantımıza katılımlarından memnuniyet duyacağımızı ifade ediyoruz." denildi.   

 

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Siyaset Haberleri

Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, Konya'da Ziyaretlerde Bulundu
Yeniden Refah Partisi Karaman İl Başkanlığına Atama
Karaman İYİ Parti Milletvekili Adayları Açıklandı
Karaman’da Tüm Partilerin Aday Adayları
'Anlat Hemşerim' Otobüsü Karaman’da