'Anlat Hemşerim' Otobüsü Karaman’da

'Anlat Hemşerim' Otobüsü Karaman’da

İYİ Parti’nin başlattığı ’Anlat Hemşerim, Dertleşelim’ projesi kapsamında Türkiye turuna çıkan otobüsün bu seferki durağı Karaman oldu.

İYİ Parti otobüsü, Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda Karamanlılarla buluştu.

81 ili dolaşacak olan otobüs ile vatandaşın sorunlarının yerinde dinlenmesi amaçlanıyor.  Tespit edilen sorunlar, raporlar halinde parti genel merkezine sunulacak.

Çalışmaya ilişkin açıklamada bulunan İYİ Parti Karaman İl Başkanı İsmet İlmi Hatipoğlu şunları söyledi;

“Vatandaşlarımızı yerinde ziyaret ederek, dertlerini paylaşıp, onun çözüm yollarını anında elektronik ortam içerisinde genel merkezimize, bir rapor halinde de genel başkanımıza iletiyoruz.
Bu çalışma kapsamında da biz bugün burada,  stantlarımızı oluşturup, vatandaşlarımızın dertlerini bir anket usulü dinledik.  Aynı zamanda ilçe teşkilatımızın açtığı stantta da üyeliklerimizi bugün gerçekleştirdik.”

Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Musavat Dervişoğlu'nun Danışmanı ve Proje sorumlusu Fatih Şeker ise proje hakkında şunları söyledi;

“Bu çalışma Türk siyasetinde ilk kez yapılan bir proje. Vatandaşlarımızın yerinde dertlerini dinleyip, bunları daha sonra, hemen sıcağı sıcağına verilerini giriş yapıp, genel merkeze iletip, daha sonra politikalarımızı yerelin sorunlarına yönelik yapıyoruz.”

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber