CHP Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver'den Bayram Mesajı

CHP Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver'den Bayram Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi Karaman Milletvekili Av. İsmail Atakan Ünver Ramazan Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Ünver’in mesajı şu şekilde:

“Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Covid-19 salgını gölgesinde geçirdiğimiz mübarek Ramazan ayında paylaşmayı, yardımlaşmayı ve dayanışmayı büyüten, tüm maddi zorluklara rağmen yardıma muhtaç olanın yanında olan milletimiz ve dünyanın bir ucunda da olsa aynı duada buluşan tüm İslam alemi olarak bir Ramazan Bayramı’nı daha karşılıyoruz.

Pandemi sürecinin başından beri düzenlenen her yardım ve dayanışma kampanyasına destek veren, çeşitli zorlukları “iyiliği büyüterek” aşan bir millet olarak; acılarımızla, kayıplarımızla ve her ne olursa olsun bitmek, tükenmek bilmeyen umutlarımızla bayramın huzur veren ruhunu eksiksiz yaşayacağımıza olan inancımızdan bir şey yitirmediğimizi belirtmek istiyorum.

Bu bayram büyüklerimiz ve küçüklerimiz ile bir araya gelemeyecek, sevdiklerimizle kucaklaşamayacak olsak da bu zorlukların da üstesinden gelecek; refah içinde, kardeşçe ve bir arada kutlayacağımız bayramlara kavuşacağız.

Ruhunda dayanışma olan Ramazan Bayramı’nın İslam alemine ve tüm dünyaya refah, adalet, huzur ve mutluluk içinde yaşayacağımız güzel günler getirmesini temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan ayı boyunca tutulan oruçların, yapılan ibadetlerin ve yardımların kabul olması dileğiyle başta siz kıymetli hemşehrilerim olmak üzere tüm yurttaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber