Saadet Partisi'nde Kongre Heyecanı

Saadet Partisi'nde Kongre Heyecanı

Saadet Partisi 8. Olağan Büyük Kongresi 30 Ekim Pazar Günü Gerçekleştirilecek

Saadet Partimizin 7. Olağan Kongresi'ni 3 Kasım 2019 tarihinde gerçekleştirmiştik. Aradan geçen bu 3 yılda ülkemizin karşı karşıya kaldığı problemlerin giderek daha da derinleştiğini ve partimizin kadro ve politikalarına olan ihtiyacın her geçen gün arttığı görülmektedir.

Gelinen noktada yasal prosedürlerimizi tamamlamak ve hem seçimlere hem de iktidara hazırlık çalışmalarımızı, yapacağımız bu kongreyle taçlandırmak istedik. Yapılan istişareler sonucunda 30 Ekim Pazar günü kongremizi gerçekleştirme kararı almış ve 30 Eylül tarihinde bu kararı kamuoyu ile paylaşmıştık.

 

HUMMALI VE TİTİZ BİR ÇALIŞMA YÜRÜTÜLÜYOR

Yaklaşık 25 gündür de tüm arkadaşlarımızla birlikte hummalı ve titiz bir çalışma sürecini yürütüyoruz. Verilecek mesajlardan kongre sloganına, salon düzenlemesinden ana temaya ve en ince detaylara varıncaya dek hassas bir çalışmanın içerisindeyiz.

Saadet Partimiz, toplumun farklı ve geniş kesimleri tarafından takdirle ve yakından takip edilmektedir.  Kongremizden sonra çok daha fazla insanımıza dokunacak, vatandaşlarımızın talep ve beklentilerinin karşılık bulacağı politika ve projelerimizi ise yine ayrıca çalışıyoruz.

Ülke ve millet olarak bir değişimin şafağında olduğumuz artık aşikârdır. Bu değişim talebinin ve yeni iktidardan beklentilerin farkındayız. Millet, iktidarda artık kendisini görmek ve siyasette kendisinin sorunlarının öncelenmesini istiyor.

 

TEMEL KARAMOLLAOĞLU'NUN LİDERLİĞİNDE KONGREYE GİDİLİYOR

Genel Başkanımız Sn. Temel Karamollaoğlu'nun liderliğinde, 81 ilimizden ve 922 ilçemizden teşkilat mensuplarımızın ve vatandaşlarımızın katılımıyla, büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştireceğimiz kongremiz, iktidar yolunda attığımız kararlı adımların güçlü bir nişanesi olacaktır. Yarım asırlık onurlu bir mazisi olan, siyasette ilkleri başarmış, olumlu örneklerin öncüsü olmuş bir siyasi hareket olarak, bugüne kadar her zaman olduğu gibi, şüphesiz bu kongremiz de örnek bir kongre olarak siyasi tarihimizde yerini alacaktır.

Buradan sizler aracılığıyla aziz vatandaşlarımızı ve muhakkak "Milletin İktidarında Saadet Olmalı" diyen tüm kardeşlerimizi 30 Ekim Pazar günü Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'ne ve heyecanımıza, kararlılığımıza, iktidar yürüyüşümüze destek ve ortak olmak davet ediyor; Saadet Partimizin 8. Olağan Büyük Kongresi'nin partimize, ülkemize ve coğrafyamıza hayırlar getirmesini temenni ediyoruz.

8-olagan-buyuk-kongre-post.jpg

Kaynak:Ankara Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber