CHP Karaman İl Başkanı Mustafa Cem Kağnıcı'nın Bayram Mesajı

CHP Karaman İl Başkanı Mustafa Cem Kağnıcı'nın Bayram Mesajı

Ramazan ayı fazilet bakımından nice güzelliklerin bahşedildiği mübarek bir zaman dilimidir, Ramazan Bayramı da bu mübarek ayın ödülüdür.

Ramazan Bayramı sevdiklerimizle birlikte olduğumuz, buluştuğumuz manevi duygularımızın coşkusunu yaşadığımız önemli bir bayramdır. Bu yıl Ramazan Bayramımızı tam kapanma ile geçireceğiz. Ümit ediyoruz ki bayram sonrası ülkemizde vaka sayıları istenen düzeye iner ve gerekli bütün önlemler alınarak yeni normalleşme sürecine geçebiliriz. Aksi halde milletimizin, esnafımızın ve işçilerimizin dayanacak gücü kalmamıştır. 

Bu zor günlerde paylaşmak güzeldir. “Allah yolunda harcayıp da arkasından başa kakmayan ve gönül kırmayanlar için Allah katında mükâfatlar vardır.(Bakara suresi (2), 262)” İslam bizlere "Bir elin verdiğini öbür elin duymasın." diyerek bir Müslümanın hayır ve hasenatta nasıl bir yol izlemesi gerektiğine dair en güzel örneklemeyi yapıyor. Covid-19 virüsü sebebiyle zor geçen günlerde bizlerde Cumhuriyet Halk Partisi olarak imkanlar doğrultusunda vatandaşlarımız ile paylaştık, bir nebze destek olmaya çalıştık.  

Bu seneki Ramazan bayramı farklı yaşanacak, her geçen yıl “nerede o eski bayramlar” dediğimiz son yıllarda, bu sene gerçekten de eski bayramlarımızı arayacağız. Dünya’yı ve ülkemizi etkisi altına Covid-19 virüsü sebebiyle bayramlarımızı buruk şekilde, sevdiklerimizden uzak olarak kutlamaktayız. Hepimiz evimizde olacağız bu bayram. Ancak sevdiklerimize farklı iletişim yolları ile ulaşarak bayramımızı coşkuyla kutlayacağız. Geleneklerimizi yaşatmaya çalışacağız. Bu şekilde yaşadığımız son bayram olması en büyük temennimiz. Tüm Karamanlı hemşerilerime de bu zor günleri birlikte aşabilmemiz adına bayram boyunca tam kapanma kurallarına uymaları gerektiğini hatırlatmak istiyorum. 

Umut ediyorum ki daha güzel günlerde, bayramlarda yine hep birlikte olacağız, unutmayalım ki her şey birlikte güzel. O güzel günlere, yine birlikte coşkuyu, sevinci, hüznü ve umudu paylaştığımız günlere kavuşmak dileklerimle tüm İslam aleminin ve yurttaşlarımızın Ramazan Bayramını kutluyorum. 
 

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber