Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da hafta sonu ve bugün vefat edenlerin bilgileri şu şekilde.

Aslen Karamanlı olup Hürriyet Mahallesinde ikamet etmekte olan Mehmet Çavdar (65) vefat etmiştir. Cenazesi 5 Ağustos Pazartesi günü ikindi namazına müteakip Kır Mahalle Büyük Camiden kaldırılacaktır.

Aslen Karamanlı olup Yeşil Ada Mahallesinde ikamet etmekte olan Ali Ses (82) vefat etmiştir. Cenazesi 4 Ağustos Pazar günü öğle namazına müteakip Yeşil Camiden kaldırılmıştır.

Aslen Ereğlili olup Sakabaşı Mahallesinde ikamet etmekte olan Derviş Kıratlı (82) vefat etmiştir. Cenazesi 4 Ağustos Pazar günü öğle namazına müteakip Yeşil Camiden kaldırılmıştır.

Aslen Seyit Hasan Köyünden olup Mehmet Bey Mahallesinde ikamet etmekte olan Mustafa Uyar (94) vefat etmiştir. Cenazesi 4 Ağustos Pazar günü öğle namazına müteakip Siyaser Camisinden kaldırılmıştır.

Aslen Hadimli olup Sümer Mahallesinde ikamet etmekte olan Anakadın Küçüker (88) vefat etmiştir. Cenazesi 3 Ağustos Cumartesi günü öğle namazına müteakip Ahmet Yesevi Camisinden kaldırılmıştır.
 

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Karaman'da Bu Hafta Hayatını Kaybedenler
Karaman'da Bugün Vefat Edenler

Karaman Vefat Edenler Haberleri

Karaman'da Bugün Vefat Edenler
Karaman'da Bugün Vefat Edenler
Karaman'da Bugün Vefat Edenler
Karaman'da Vefat Edenler
Karaman'da Hafta Sonu Vefat Edenler