Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Çarşamba-Perşembe ve Cuma günü defnedilen hemşehrilerimizin bilgileri şu şekilde;

*Aslen Ekinözü Köyünden olup Larende Mahallesinde ikamet etmekte olan Döne Solak (79) vefat etmiştir. Cenazesi 1 Şubat Cuma günü cuma namazına müteakip Larende Büyük Camiden Kaldırılmıştır.

*Aslen Beydili Köyünden olup Hamidiye Mahallesinde ikamet etmekte olan Hatice Duman (89)vefat etmiştir. Cenazesi 1 Şubat Cuma günü cuma namazına müteakip Musalladan Kaldırılmıştır.

*Aslen Ermenekli olup Nefise Sultan Mahallesinde ikamet etmekte olan Şerife Uğur (84) vefat etmiştir. Cenazesi 1 Şubat Cuma Günü Cuma namazına müteakip Musalladan Kaldırılmıştır.

*Aslen Karapınar Kasabasından olup Beyazkent Mahallesinde ikamet etmekte olan Arif Bayrak (91) vefat etmiştir. Cenazesi 31 Ocak Perşembe günü öğle namazına müteakip Musalladan Kaldırılmıştır.

*Aslen Anamurlu olup Çeltek Mahallesinde ikamet etmekte olan Ali Uflaz (89) vefat etmiştir. Cenazesi 31 Ocak Perşembe günü ikindi namazına müteakip Kazalpa Mezarlığından Kaldırılmıştır.

*Aslen Akarköylü olup Hisar Mahallesinde ikamet etmekte olan Hatice Ünver (88) vefat etmiştir. Cenazesi 30 Ocak Çarşamba günü ikindi namazına müteakip Musalladan Kaldırılmıştır.

*Aslen Karamanlı olup Külhan Mahallesinde ikamet etmekte olan Sadık Cevher (78) vefat etmiştir. Cenazesi 30 Ocak Çarşamba günü ikindi namazına müteakip Musalladan Kaldırılmıştır.

*Aslen Bağlama Köyünden olup İmaret Mahallesinde ikamet etmekte olan Şerife Yanar (87)vefat etmiştir. Cenazesi 30 Ocak Çarşamba günü ikindi namazına müteakip Yeşil Camiden Kaldırılmıştır.


 

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Vefat Edenler Haberleri

Karaman'da Bugün Vefat Edenler
Karaman'da Bugün Vefat Edenler
Karaman'da Bugün Vefat Edenler
Karaman'da Vefat Edenler
Karaman'da Hafta Sonu Vefat Edenler