Ömrü Bu Projeye Yetmeyen Muammer'e Arkadaşlarından Vefa

Geçtiğimiz günlerde Karaman'da kalp krizi sebebiyle hayatını kaybeden İmaret Ortaokulu 7-B sınıfı öğrencisi Muammer Mert Saçlı'nın arkadaşları, onu unutmadı

Bilim fuarında arkadaşları geri dönüşüm malzemelerinden oluşturdukları proje çalışmaları arasında Muammer'in ortaya koyduğu projeye de yer verdiler.

Öğrenciler, sergiyi ziyaret eden Karaman İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan ve misafirlere, geri dönüşüm konusunda oluşturdukları projelerin sunumunu yaparken Muammer Mert'in projesi hakkında da bilgiler aktardılar.

Proje Danışman Öğretmeni Emine Ünal, geri dönüşüm konusundaki projeyle ilgili bilgiler vererek bilim fuarı hazırlıklarının büyük oranda ara tatilde tamamlandığını ifade etti.

Muammer'in tamamladığı projeye de değinen Emine Ünal, Muammer Mert'in içecekleri soğutmayı amaçlayan projesini tatilden önce tamamlayıp kendisine verdiğini söyledi. Muammer'in vefatının öğretmenleri ve arkadaşlarını derinden üzdüğünü belirten Ünal, öğrencilerinin bilim fuarı sergisinde Muammer'in çalışmasına da yer vermiş olmalarının tüm öğretmenleri ve Muammer Mert'in ailesini de mutlu ettiğini sözlerine ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Vefat Edenler Haberleri

Karaman'da Bugün Vefat Edenler
Karaman'da Bugün Vefat Edenler
Karaman'da Bugün Vefat Edenler
Karaman'da Vefat Edenler
Karaman'da Hafta Sonu Vefat Edenler