Vali Yazıcı, Alanya’yı Dinledi

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili ve Yönetim Kurulu üyeleri, Antalya Valisi Ersin Yazıcı'yı makamında ziyaret etti.

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili ve Yönetim Kurulu üyeleri, Antalya Valisi Ersin Yazıcı'yı makamında ziyaret etti.

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) ile Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi ve ALTİD Başkanı Burhan Sili ve ALTİD Yönetim Kurulu üyeleri Servet Şakiroğlu, Şükrü Cimrin ve Şevki Taç, Antalya Valisi Ersin Yazıcı'yı ziyaret etti. Yapılan ziyarette genel turizm değerlendirmesi, tanıtım çalışmaları, Syedra Antik Kenti çalışmaları, doluluk oranları, rezervasyonlar, bölge ve dünya turizmindeki son gelişmeler görüşüldü. Başkan Sili, 14 Haziran'da Alanya'da ALTİD tarafından organize edilecek Alanya Turizm Kokteyli'ne Vali Yazıcı'yı davet etti.

ALTİD heyeti aynı gün içerisinde Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürü Candemir Zoroğlu ve Antalya Büyükşehir Belediyesi yetkilileriyle de temaslarda bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Beton Bloğa Çarpan Tofaş Hurdaya Döndü: 1 Yaralı
Cinayet Davasında İlk Kez Hakim Karşısına Çıkan Sanık: "masanın Üzerindeki Bardağı Alıp Başına Vurdum"
Antalya’da Son 3 Günde 189 Aranan Şüpheli Yakalandı
Türkiye Kar Esaretindeyken, Antalya’da Kar Manzarası Eşliğinde Denize Girdiler
Asat’tan Konyaaltı’na Asfalt Seferberliği