Vodafone'dan Evde Kal Çağrısı ve Yeni Çalışma Saatleri

Tüm Dünyanın gündemindeki Korona Virüs Türkiye Gündeminde tedbirlerle devam ediyor.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, tüm dünyanın olağanüstü bir dönemden geçtiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Koronavirüs salgınına karşı dünyada olduğu gibi ülkemizde de eşi benzeri görülmemiş tedbirler alınıyor. Bu dönemde, salgından korunmak ve yayılımını önlemek açısından evde kalmak büyük önem taşıyor. Müşterilerimizin evde kalmalarını teşvik etmek ve bu konuda farkındalığı artırmak amacıyla harekete geçtik. Her zamankinden daha yoğun kullandığımız akıllı telefonların ekranlarına '#EvdeKal TR' ibaresini yerleştirdik.

Müşterilerimize hem kendilerinin hem de sevdiklerinin sağlığını korumak için bir süre evlerinden çıkmamaları gerektiğini hatırlatmak istiyoruz. Bu süreçte milletimizin yanındayız. Koronavirüs salgınını hep birlikte en kısa sürede ve en az hasarla atlatacağımıza inanıyoruz."

Operatör İşlemleri İçin Çalışma Saati

#Evdekal bildirimi yanı sıra iletişim ve hat işlemlernin yapıldığı bayilerde de çalışma saatleri düzenlendi. 

Düzenlemeye göre yeni bir düzenleme yapılana kadar yarından itibaren geçerli olmak üzere Pazartesi ve Cumartesi günleri operatör işlemleri 12:00 - 18:00 saatleri arasında yapılacak, pazar günleri işlem yapılmayacak.

Vodafone Karaman Ana Bayi Cevahir Telekom'da konuya ilişkin Karamanlıların yorulmamaları ve korona virüs tedbirlerine riayet etmeleri adına işlem saatlerine göre Molla Fenari Caddesi üzerinde PTT Karşısında bulunan Vodafone iletişim merkezine gelebileceklerini ifade etti.

Yorum Yap
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber
Yorumlar (6)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Türkiye Haberleri

Aytemiz Alanyaspor - Galatasaray Maçında Son Durum
3 Ayların başlangıcı, Receb-i Şerif Ayı ve Regaib Kandili Nasıl İhya Edilir
Çevre, Doğa Ve Hayvanlara Karşı İşlenen Suçlarla Mücadele Çalıştayı Düzenlendi
Türk Eğitim-sen "2023'e Doğru Mesleki Ve Teknik Eğitim Çalıştayı" Düzenledi
Emniyet Genel Müdürlüğüne İlk Atak Helikopteri Teslim Edildi