Suudi Başkonsolosu Ülkesine Döndü

Suudi Başkonsolosu Ülkesine Döndü

Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosu Muhammed Uteybi ülkesine döndü. Uteybi'nin zırhlı araçla konsolosluktan çıktığı anlar kameralara yansıdı.

Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosu Muhammed Uteybi ülkesine döndü. Uteybi, Suudi Arabistan Havayolları'nın tarifeli seferiyle saat 17.00'da Riyad'a gitti. Uteybi'nin öğle saatlerinde zırhlı araçla konsolosluktan çıktığı anlar kameralara yansıdı. Muhammed Uteybi'ni havalimanına bırakan araç boş bir şekilde konsolosluğa geri döndü.  

ABD Merkezli Associated Press (AP), dün Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda arama yapan polislerin kayıp Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürüldüğüne dair "kesin kanıtların" olduğunu iddia etti.

ABD merkezli Associated Press (AP), Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosuğuna girdikten sonra kendisinden bir daha haber alınamayan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı hakkında yeni bir iddia ortaya attı. AP, ismi açıklanmayan Türk yetkililere dayandırdığı haberinde Cemal Kaşıkçı'nın Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda öldürüldüğüne dair kanıt bulunduğunu duyurdu. 

gazeteci-cemal-kasikci.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber