Talas Belediyesi’nin Yeni Kızılay Binasında Sona Gelindi

Talas Belediyesi’nin Yeni Kızılay Binasında Sona Gelindi

Talas Belediyesi tarafından bir süre önce yapımına başlanan yeni Kızılay binasında sona gelindi.

Talas Belediyesi tarafından bir süre önce yapımına başlanan yeni Kızılay binasında sona gelindi. Kaba inşaatı ve ışıklandırma çalışmaları biten binanın çevre düzenlemeleri de hızla tamamlanıyor.

Mülkiyeti Talas Belediyesi'ne ait arsa üzerine Talas Belediyesi tarafından yaptırılan ve hayırsever Halil Ünal'ın da maddi katkı sağladığı Kızılay binası, estetik yapısıyla da dikkat çekiyor. 2022 yılı yaz başlangıcında temeli atılan bina, toplamda 980 metrekare alana inşa ediliyor. Hizmete girdiğinde bölgede Türk Kızılayı faaliyetleri için önemli bir merkez konumunda olacak binada eğitim ve toplantı salonlarının yanı sıra, soğuk hava deposundan lojistik depolarına kadar pek çok önemli bölüm yer alacak.

Halef Hoca Mezarlığı yanında yapımı süren Kızılay binasının yakın zamanda hizmete girmesi planlanıyor.

Talas Belediyesi’nin Yeni Kızılay Binasında Sona Gelindi

Talas Belediyesi’nin Yeni Kızılay Binasında Sona Gelindi

Talas Belediyesi’nin Yeni Kızılay Binasında Sona Gelindi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber