Tekfen Tarım Uygulamalarına Karaman'da da Devam Ediyor

Tekfen Tarım Uygulamalarına Karaman'da da Devam Ediyor

Tekfen Tarım, "Sürdürülebilir Tarım İlkeleri" doğrultusunda hedeflediği İyi Tarım Uygulamaları sertifikasını almaya hak kazandı.

Tekfen Tarım, Kurumsal Çiftçilik Karaman tarlaları ve Antalya Çandır pilot muz seralarında gerçekleştirilen İyi Tarım Uygulamaları (İTU) denetimleri sonucunda "Sürdürülebilir Tarım İlkeleri" doğrultusunda hedeflediği İyi Tarım Uygulamaları sertifikasını almaya hak kazandı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Tekfen Tarım'ın Kurumsal Çiftçilik Karaman tarlaları ve Antalya Çandır pilot muz seralarında gerçekleştirilen saha çalışmaları ve işletmelerin İyi Tarım Uygulamaları kontrol noktaları ve uygunluk kriterlerine göre denetlenmesi sonucu ürünlerden numuneler alındı.

Alınan numunelerden sunulan bulgular, belgelendirme kuruluşu tarafından değerlendirildi ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne raporlandı.

Tekfen Tarım'ın "Sürdürülebilir Tarım İlkeleri" doğrultusunda hayata geçirdiği uygulamaları ve ürünleri, gerçekleştirilen denetimler sonucu İyi Tarım Uygulamaları sertifikası almaya hak kazandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber