'Tüm İslam Aleminin Kurban Bayramlarını Tebrik Ederim'

'Tüm İslam Aleminin Kurban Bayramlarını Tebrik Ederim'

AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Ahmet Akca Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Akca mesajında;

"Mübarek Kurban Bayramını karşılayacak olmamızın coşkusunu ve mutluluğunu yaşamaktayız. Bu günler kırgınlık ve küskünlüklerin unutulduğu, fakirlerin hatırlandığı ve sevindirildiği, paylaşmanın hazzının yaşandığı kaynaşma günlerimizdendir.

Bizim kültürümüzde, komşusu aç yatarken tok yatmamak, mağdur ve mazluma sahip çıkmak, öksüz ve yetimi sevindirmek vardır. Bayramlarda bu duygularımızı en üst düzeyde sergilediğimiz önemli zaman dilimlerinden bir tanesidir. ‘Allah’a yakınlaşmak’ adına kestiğimiz kurbanlarımızı muhtaç ve yoksullarla paylaşarak İslam’ın verdiği kardeşlik ve yardımlaşma duygularını yaşadığımız bir zaman dilimleridir.

Bu bayramın birlik ve beraberliğimize, kardeşlik duygularımızın pekişmesine, huzurlu bir bayram yaşamamıza vesile olması dileklerimle, başta hemşerilerimiz olmak üzere tüm İslam âleminin Kurban Bayramlarını tebrik ederim" dedi.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber