Ümit Gülin Göksoy Aday Adaylığı Başvurusunu Tamamladı

Ümit Gülin Göksoy Aday Adaylığı Başvurusunu Tamamladı

Karaman AK Parti Kadın Kolları Eski Başkanı Ümit Gülin Göksoy yoğun taleplere karşılık vererek aday adayı olduğunu açıklayarak başvurusunu gerçekleştirdi.

Kalabalık kadın gurubuyla il teşkilatına gelen Göksoy, başvuru formunu İl Başkanı Mehmet Er’e teslim etti

Göksoy yaptığı açıklamada; “2003 yılında Karaman AK Parti Teşkilatında Halka İlişkiler Başkan yardımcılığıyla siyasete başladım.

Bir önceki dönem Kadın Kolları Başkanlığını iyi bir ekibimle en iyi şekilde yürütmeye çalıştım. İşletme mezunuyum, mali müşavirlik yapmaktayım. Evli bir kız çocuğu annesiyim. Son ana kadar adaylık noktasında bir düşüncem yoktu. Ancak kendi yakın çevremin, siyasi çevremin, halkımızın, özellikle genel merkezden de gelen yoğun talepleri görmezden gelemedim ve başvuru kararını aldım. Bu yoğun talepten ve teşvikten dolayı çok memnunum. İnşallah mecliste de kadınlarımızın temsil edilmesi noktasında önemli bir yeri olacağını düşünüyorum.” dedi.

31530839_1133183523489942_2510722150016515264_n.jpg

 

 

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber