Ümit Özdağ Karaman’da Hayır Toplantısı Düzenledi

Ümit Özdağ Karaman’da Hayır Toplantısı Düzenledi

Toplantı öncesi otel çevresinde geniş güvenlik önlemi alındı

MHP'den ihraç edilen ve referandum da 'Hayır' oyu için kampanya çalışmalarını sürdüren Gaziantep bağımsız milletvekili Ümit Özdağ, Karaman'da saat 18:00’de bir toplantı düzenledi.

Bugün saat 14:00 sularından toplantının yapılacağı otele gelen Özdağ, saat 16:00 medya temsilcileri ile bir araya geldi. Neden “Hayır”ı savunduklarını anlatan Özdağ Başbakan Binali Yıldırım’ın hayır diyeceğini iddia etti ve şunları söyledi: "Referandumda sonuç 'Hayır' olursa Erdoğan, Cumhurbaşkanı olarak kalır. Binali Yıldırım da Başbakan olarak kalır. Biz de Binali Yıldırım'ın Başbakan olarak kalması için çalışıyoruz. Ben ayrıca Binali Yıldırım'ın 'Hayır' oyu vereceğini düşünüyorum. Bir tek endişesi var, o da oy kullandığı sandıkta hiç 'Evet' çıkmazsa bunu nasıl izah eder onu düşünüyordur" dedi.

Saat 18:00 de kendisini dinlemeye gelen vatandaşlarla bir araya gelen Özdağ, Kerkük ve Kıbrıs’ın başkanlık sistemi yolunda pazarlık aracı yapıldığını ifade ederek referandumda hayır oyu verilmesi gerektiğini savundu.

Özdağ: “ Her zaman aynı milletin çocukları olduğumuzu ve büyük felaketlerin altından birlikte kalktığımızı hatırlamak zorundayız” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber